• Bekijk alle 7 foto's

Omschrijving

Fraaie vrijstaande villa met riante inhoud en mooie bedrijfshal. 
100 % zicht locatie, combi WONEN en WERKEN 
Het terrein is volledig omheind en bestraat. De woning is gunstig gelegen direct aan de afslag van de A- 15
Bijzonder uniek object, gelegen nabij de op- en afritten van de A-15 

Oppervlakte bedrijfshal met kantoorunit 455 m2 

WOONHUIS 

Begane grond 
Entree, hal met garderobe, vrijdragend toilet en meterkast. Royale woonkamer van maar liefst 56 m2 met airco. Veel lichtinval en voorzien van een schuifpui naar het overdekte terras. 
De keuken is vernieuwd in 2015 en is voorzien van een kookeiland en luxe inbouwapparatuur (Siemens) waaronder koffieautomaat, stoomoven, oven / magnetron, koelvriescombinatie, quooker en inductie kookplaat. Aansluitend een ruime bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. 

1e verdieping:  
Ruime en lichte overloop. In totaal zijn er 4 slaapkamers. Twee kamers van 11 m2, 16m2 en 19 m2.  
De badkamer is in 2015 vernieuwd en voorzien van een vrijstaand bad, aparte douche, dubbele wastafel en vrijdragend toilet.  

2e verdieping (zolder):  
Deze verdieping is bereikbaar met een vaste trap. In het voorste gedeelte bevind zich de verwarmingsketel en ruime bergruimte. Tevens is er een slaapkamer van circa 19 m2. De slaapkamer beschikt over een vaste wastafel. 

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en trespa dakranden.  

Tuin: 
Er is een terras gecreëerd dat direct vanuit de woonkamer bereikbaar is. De terrasoverkapping is 18 m2. Ook is er een tuinhuis van 10 m2.  

Bedrijfshal: 
De hal is verdeeld in 2 delen, 62 m2 en 375 m2 en is maar liefst 4,50 meter hoog en voorzien van 3 overheaddeuren van 3,5 m hoog. In een deel is een 1e verdieping aangebracht. 
Er zijn 16 stuks stroompunten aangelegd. Krachtstroom en water aanwezig. 

Optie: 
Extra naastgelegen kavel van 1260 m2 beschikbaar 
Naastgelegen perceel is bestraat, omheind en toegankelijk door middel van eigen toegangspoort en is eventueel ook beschikbaar voor verkoop. Tevens is er voor dit perceel een bouwvergunning (leges reeds betaald) voor een bedrijfshal aanwezig. 
Beperkte inruil onroerend goed bespreekbaar.