• Bekijk alle 44 foto's

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de rand van de woonwijk Erflanden staat deze comfortabele, moderne en ruim bemeten, volledig traditioneel gebouwde en hoogwaardig afgewerkte VRIJSTAANDE WONING met inpandige geïsoleerde GARAGE (geschikt voor 2 auto’s). Rondom de woning vindt u een, onder architectuur aangelegde, zonnige tuin op een kavel van maar liefst 1166m² (eigen grond). 
Door opname in bestemmingsplan Hoogeveen Erflanden de (legale) mogelijkheid van bedrijf of galerie aan huis, voor meer informatie zie de foto's. 

Dit zijn de Pluspunten van deze woning: 
+ bouwjaar 2004 
+ bestemmingsplan gemengd-1 (geschikt zijn voor dienstverlening of culturele voorzieningen (met inbegrip van het gebruik door een galerie of atelier) of wonen al dan niet in combinatie met bedrijf aan huis. Tevens mag er op de kavel nog gebouwd worden) 
+ voldoende lichtinval door ramen rondom 
+ volledige privacy in de woning en tuin 
+ tuin gelegen op het zuiden 
+ 1166 m2 eigen grond 
+ zeer ruim terras 
+ Volledig geisoleerd, energielabel A 
+ lage energie kosten door palletkachel en uitstekende isolatie 
+ alle ramen voorzien van rolluiken, koel in de zomer, warm in de winter 
+ WTW installatie 
+ volledig geisoleerde en afgewerkte garage voor 2 auto's 
+ voldoende parkeerruimte op eigen grond voor 3 auto's 
+ professionele alarminstallatie vanaf bouw 
+ woning is aangesloten op water onthardings en filtersysteem 
+ tuin voorzien van verbeterde grond en drainage 
+ zowel binnen als buiten uitstekend onderhouden 
+ levensloop bestendig door mogelijkheid slaapkamer in garage 
+ doucheruimte op begane grond 
+ 5 minuten per fiets vanaf nieuw aan te leggen surfplas en recreatiegebied Nijstad 
+ de woning is aangesloten op het glasvezel netwerk en dat in dit gebied een uitstekend 4G netwerk is voor mobiele telefonie 

INDELING 

BEGANE GROND 
Entree, toilet met wandcloset en fontein, zonnige, zowel tuin- als straatgerichte woonkamer met palletkachel. De woonkamer heeft door aanwezigheid van de vele raampartijen een mooie lichtinval en prachtig uitzicht op de tuin. 

De fraaie luxe open keuken is voorzien van alle apparatuur zoals keramische kookplaat, heteluchtoven, afzuigkap, zeer ruime inbouwkoelkast en vaatwasser op hoogte. Vanuit de keuken toegang tot de ruime, volledig betegelde (verlengde) bijkeuken met veel kastruimte en opstelplaatsen voor wasmachine, wasdroger en vriezer. Tevens is deze ruimte voorzien van een ruim bemeten inloopdouche en kan door het aanbrengen van een wastafel eenvoudig worden veranderd in een badkamer. 

Vanuit de bijkeuken is de geïsoleerde garage bereikbaar. De garage kan eenvoudig in gebruik worden genomen als slaapkamer door de automatische sectionaal deur te vervangen door een pui met glas. Hierdoor is de woning op een makkelijke manier levensloop bestendig te maken. 

1E VERDIEPING 
Overloop met daaraan 3 mooie slaapkamers, badkamer ligbad, douchecabine, wandcloset en brede wastafel in meubel. Recent is er op de verdieping een nieuwe laminaatvloer (met 20 jaar garantie) gelegd. 

2E VERDIEPING 
Middels vaste trap bereikbare studio op de 2e verdieping, met veel lichtinval door de aanwezigheid van raampartijen rondom. Hier zijn eenvoudig 2 kamers te creëren. Bergruimte met CV combiketel en WTW installatie. Deur naar ruim bemeten dakterras 30m² met ligging op het oosten.