• Bekijk alle 12 foto's

Omschrijving

Deze 2-onder-1-kap-woning ligt aan een doodlopende dijk en heeft 3 slaapkamers, een doorzon-woonkamer,   een tuin op het zuid-westen met een vlonder-terras, waar je tot zonsondergang in de zon kan zitten en een geweldig vrij uitzicht (voor en achter) hebt.

Ondanks de rustige ligging is het slechts 20 autominuten naar Rotterdam-Zuid en er zijn verschillende 'boerenwinkeltjes' in de buurt; biologische producten.

Het huis is in prima staat met veel nieuwe elementen, zoals een dakkapel voor en achter (met rolluiken en inzet-horren); een compleet nieuw geïsoleerd dak (isolatie 12 cm); nieuwe zinken dakgoten; een Nefit cv-ketel; meerdere nieuwe radiatoren. 

Op de bovenverdieping is een 2e toilet gecreëerd; de badkamer is geheel vernieuwd, heeft een ruime doucheruimte en aansluiting voor de wasmachine.

Het gehele huis heeft dubbel glas (HR++) met roosters en in de ruimtes, waar geen dakkapel is, zijn Velux dakramen geplaatst.  Alle ruimtes hebben nieuwe deuren.

De spouwmuren zijn opgevuld en er is een vliering over het gehele woonoppervlak. 

Op het zuidwesten is de achtertuin met een verhoogd vlonder-terras. Er zijn 2 nieuwe schuren geplaatst. 

Alhoewel dit huis te boek staat met bouwjaar 1935, is deze woning, na de watersnoodramp, in 1956 geheel opnieuw opgebouwd! 

 

Vraagprijs: € 199.000